Netwerkborrel met Jan Huitema

Jan is, namens de VVD, landbouwspecialist en kan gezien worden als een bevlogen en betrokken vertegenwoordiger van ons land in het algemeen en de landbouw in het bijzonder. Hij straalde dat duidelijk uit en wat dat betreft mogen we er trots op zijn dat wij er mede aan hebben bijgedragen dat deze jonge boer in het Europarlement is gekozen.

Niet alleen werd uitgelegd hoe zijn werk in het Europarlement er uit ziet, maar ook kwamen actuele onderwerpen aan bod zoals landbouw, het associatieverdrag met de Oekraïne, TTIP, vluchtelingen en hoe je een succesvolle verkiezingscampagne voert. Deze onderwerpen werden in dialoog besproken waarbij er volop ruimte was voor vragen en discussie.

Al met al een gezellige en nuttige afsluiting van de week, in de fraaie en prettige ambiance van Lokaal 55, waar wij zeer gastvrij werden ontvangen. Maar ook een goed moment om weer eens met elkaar van gedachten te wisselen, al met al een succesvolle netwerkborrel.

Wilt u aanwezig zijn bij een volgende netwerkborrel? Lid of geen lid, u bent welkom. Houd deze website of onze sociale media in de gaten voor komende evenementen!